ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Όλα και τα πάντα είναι Ύδωρ

 

Όλα και τα πάντα είναι Ύδωρ

 

Το Ύδωρ δεν είναι μόνο βασικό συστατικό για τη ζωή αλλά η ίδια η μορφοποίηση κάθε ζωτικής ύλης, κάθε δημιουργημένης ενσαρκωμένης εμφάνισης στον Υδάτινο Πλανήτη μας Γαία Δήμητρα. Άνθρωποι, Φυτά, Ζώα, Ψάρια, Ερπετά, Πτηνά, Έντομα, που συνθέτουν την ολική ολότητα της  ζωής στον Πλανήτη μας αποτελούνται από Νερό

Το Νερό είναι επίσης ο διαλύτης των βιοχημικών αντιδράσεων και μεταβολικών διαδικασιών όλων των Δημιουργιών, έχοντας τον καταλυτικό ρόλο κάθε σύνθεσης δομής και δόμησης όλων των έμβιων όντων στον πλανήτη δηλαδή σε όλα και στα πάντα.

Ως δείγμα θα αναφερθούμε στον Ανθρώπινο οργανισμό ο οποίος αποτελείται από 70-75% νερό μη λιπώδους μάζας, οστά, μυϊκή μάζα (ενδοκυττάριο και  εξωκυττάριο), συνδετικούς και οργανικούς ιστούς και την λιπώδη μάζα, δομικό και αποθηκευτικό λίπος οργάνων και ιστών. Τώρα αν προσθέσουμε και τα υγρά που περιλαμβάνονται στα οστά, το ποσοστό νερού στον ανθρώπινο οργανισμό ανέρχεται στα 97% και λόγω του καταλυτικού του ρόλου σε όλες τις χημικές αντιδράσεις και συνθέσεις της ύλης μιλάμε για το 100% ύπαρξης του στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Νερό όταν εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό γίνεται Ύδωρ, το οποίο μετατρέπεται σε Αίμα που είναι ζωή της ίδιας της ύπαρξης. Το Αίμα ποτέ, μα ποτέ δε μπορεί να γίνει νερό.

Άρα το νερό δεν είναι δικαίωμα του Ανθρώπου, είναι Δίκαιο του, είναι δικό του, είναι η ίδια του η σύσταση. Ο ίδιος είναι Νερό, αλλά και ο προστάτης κάθε υδάτινης δημιουργίας που δημιουργήθηκε για να συνθέσει τον κόσμο του, τον οίκο του- πλανήτη  που γεννιέται βιώνει και δημιουργεί.

Υπάρχουν μηχανισμοί που οι άνθρωποι μέσα στα χρόνια δόμησαν στις πόλεις και στα κράτη τους, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Ορίσαν  ανθρώπους  να διαχειρίζονται αυτούς τους μηχανισμούς.

Σήμερα οι ρόλοι έχουν τεχνηέντως με δόλο και μεθόδευση αντιστραφεί πλήρως. Οι μηχανισμοί που ορίσανε, όχι μόνο δεν εξυπηρετούν σε τίποτα τον άνθρωπο, αλλά είναι αυτοί οι μηχανισμοί που στις μέρες μας εξυπηρετούνται οι ίδιοι και τα αφεντικά τους, οι λεγόμενοι Νεοταξίτες, από  την συνολική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ενέργειας και όλων των πόρων και πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη.

Ωστόσο, μερικά δείγματα θα βοηθήσουν στην δικαιότερη  κατανόηση της επικινδυνότητας που φέρουν οι αποφάσεις κάποιων μηχανισμών. 

Τι θα συμβεί στην περίπτωση ιδιωτικοποίησης του Νερού;

Κατά το πρόσφατο παρελθόν η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε στις Βρυξέλλες ότι το Δημόσιο αγαθό-Νερό στο μέλλον θα ανήκει στις πολυεθνικές εταιρείες.

Με πρόσχημα μια καθ' όλα κατασκευασμένη οικονομική κρίση, που υποτίθεται έχουν κάποια Κράτη όπως η Πορτογαλία, η Ελλάδα, κ.α., απαίτησε η Τ.Ρ.Ο.Ι.Κ.Α. να πουλήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσής τους, με αρχή εκκίνησης της οδηγίας αυτής, την Πορτογαλία.

Η εφαρμογή της ιδιωτικοποίησης του Νερού σε πολυεθνικές εταιρείες για τη βελτίωση της ποιότητας, αλλά και την πρόσβαση σε καθαρό νερό στην Πορτογαλία, ενάντια στην θέληση των πολιτών, είχε και έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στην υγεία τους.  Οι σωλήνες ύδρευσης σε περιοχές πού ανέλαβαν ιδιωτικές εταιρείες με την υπόσχεση και υποχρέωση να αντικατασταθούν οι σωληνώσεις και να βελτιωθεί  το σύστημα ύδρευσης, όχι μόνο δεν το έπραξαν, παρότι χαίρουν χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά προγράμματα και κονδύλια, αλλά ανάγκασαν ουσιαστικά  τους 

πολίτες να πίνουν νερό εμποτισμένο με ακόμη πιο πολύ χλώριο και άλλες χημικές ουσίες τις οποίες προσθέτουν οι εταιρείες, εφ' όσον το υδρευτικό σύστημα εξακολουθεί να υφίσταται τη φθορά του χρόνου με καταστρεπτικές μακροχρόνια συνέπειες στον οργανισμό τους, αλλά και στην τσέπη τους.

Η άνοδος των λογαριασμών του νερού έκανε μέσα σε λίγα χρόνια αλματώδη αύξηση της τάξεως του 400% με την ετήσια αύξηση να κυμαίνεται  στο 6%, κατά παλαιότερη ομολογία του Humberto Brito Δημάρχου της πόλης Paços de Ferreira, γεμίζοντας παράλληλα με ζεστό χρήμα οι τσέπες των ιδιωτών.

Το ίδιο ακριβώς ξεκινά και στην Ελλάδα να εφαρμόζεται με νομοσχέδιο που ήρθε στην Βουλή την ημέρα της Εθνικής τραγωδίας του σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη. Μία είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου αλλά δεν κατέστη αυτό εμπόδιο για τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να προχωρήσουν στο ξεπούλημα του νερού. Κάτι που αναμένεται να υιοθετηθεί σε όλα τα μέλη της ευρωζώνης.

Έτσι, αργά αλλά σταθερά βλέπουμε να νουθετούνται νεοταξικά, Κυβερνήσεις, Τοπικές Αρχές, κινήματα όπως η κοινωνία των πολιτών, συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλα ελεγχόμενα καθεστωτικά μορφώματα, με πρόφαση την κλιματική αλλαγή, την περιβαλλοντική μόλυνση, αλλά και την ρύπανση των υδάτων, που εν τέλει προκαλούν οι μεγάλες πολυεθνικές που έχουν ιδρυθεί από τους νεοταξίτες. Να ενωθούν όλοι οι παραπάνω μηχανισμοί και να στηρίξουν τις αποφάσεις, για τα τολμηρά μέτρα που πρέπει να παρθούν από τις διοικήσεις των κρατών, για την διασφάλιση της χρήσης και διαχείρισης της ίδιας της Ζωής-Νερό όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Γεν. Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες. Με αφορμή μάλιστα  την Παγκόσμια Ημέρα Νερού,  ο κ. Γκουτέρες  κάνοντας αναφορά  στην Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Νερό που ξεκίνησε, είπε ότι το 2023 ας είναι το έτος μετασχηματισμού και επενδύσεων για τη ζωή της ανθρωπότητας.

Μήπως προανήγγειλε ότι η ίδια η Ζωή γίνεται επένδυση ανθρώπινων ψυχών, εφόσον το Νερό από αγαθό, είναι ήδη χρηματιστηριακό προϊόν και δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση του όπως επιτάσσει η ατζέντα 2030;

Μήπως μεθοδεύεται η απόλυτη υποδούλωση της ζωής της ύπαρξης της ανθρωπότητας η οποία θα επιτευχθεί με την διαχείριση του Νερού από ιδιώτες αν οι άνθρωποι δεν αντιδράσουν;

Γι΄ αυτό παρατηρείται τα τελευταία χρόνια να σφραγίζονται δημόσιες πηγές που έχουν απομείνει, διότι οι περισσότερες ήδη έχουν αγοραστεί από ιδιώτες που πουλάνε το νερό εδώ και χρόνια;

Γι’ αυτό ρίχνονται απόβλητα και λύματα σε ποταμούς καθιστώντας τα ακατάλληλα προς χρήση;

Παίζουν, μεταξύ άλλων, τα τελευταία τους χαρτιά για να υποτάξουν ολοκληρωτικά τους ανθρώπους της γής;

Ένα δείγμα για τον καθεστωτικό σχεδιασμό διαχείρισης του νερού που συμβαίνει εδώ και πολλές δεκαετίες είναι και η Αφρική. Μία Ήπειρος με  άφθονα υπόγεια νερά υποφέρει από λειψυδρία. Το μοντέλο διαχείρισης της ποσότητας της χρήσης νερού δοκιμάζεται ήδη, όπου όποιος δεν συμμορφωθεί στο καθεστώς που κατασκεύασαν, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο νερό.  Επίσης η βία και η μεγάλη ανισότητα που θα προκληθεί στον πλανήτη θα γιγαντώνεται  καθώς θα έχει πρόσβαση όποιος θα μπορεί να το αγοράσει.

Κανένας άνθρωπος, κανένας αποστάτης, κανένας προδότης, δεν έχει δικαίωμα στην διαχείριση του Ύδωρ της Γαίας Δήμητρα Άρτεμη και όλων των υδάτινων δημιουργημάτων που ζουν και βιώνουν πάνω της αλλά και σε κανέναν Χώρο του Ελλάνιου Κόσμου μας 600.

Κανείς από όλους αυτούς που κλέβουν το Δίκαιο και δικαίωμα της ΖΩΗΣ στον Πλανήτη  δεν δημιούργησε το ΝΕΡΌ για να μπορεί να το πουλάει, να το μολύνει, να το σφραγίζει κρύβοντάς το από τα Δημιουργήματα κι εκβιάζοντας τα με το χείριστο αίσθημα της δίψας για να παραδοθούν στο χάος με δική τους βούληση.

Η ΕΝ ΝΕΑ 9 δημιουργία των ΑΛΦΑ  και του ΩΜΕΓΑ που έχει Δημιουργήσει τα πάντα και το ΥΔΩΡ, είναι αυτή που θα θέσει τα όρια εάν οι άνθρωποι δεν ενωθούν και αντιστρέψουν την ζοφερή αυτή κατάσταση που οι ίδιοι έχουν επιτρέψει να συμβεί. Μία τέτοια επέμβαση δεν θα είναι καλή για κανέναν επάνω στον πλανήτη και δη για τους Ανθρώπους.

ΑΝΘΡΩΠΕ

ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Οι Άνθρωποι έχουν την δύναμη και την δυνατότητα, με νόηση και στρατηγική να πάρουν την διαχείριση του Πλανήτη και της ζωής τους πίσω,  αρκεί να ενωθούν και να δράσουν όλοι μαζί κάνοντας χρήση των Διεθνών Συμβάσεων και Κανονισμών που έχουν θεσπιστεί από Οργανισμούς που οι ίδιοι ίδρυσαν. Να πάρουν την διαχείριση των κυβερνήσεων τους από όλους αυτούς που δολοφονούν την ζωή και δηλητηριάζουν το περιβάλλον του Πλανήτη. Να τους συλλάβουν και να τους καταδικάσουν για τα εγκλήματα τους κατά της Ανθρωπότητας.

Η Ελλάς και οι Έλληνες ως οι μόνοι παγκοσμιοποιητές και φορείς του μοναδικού Παγκόσμιου Πολιτισμού είναι αυτοί που θα δώσουν και πάλι το σύνθημα της τεράστιας μεταρρύθμισης  σε όλον τον Πλανήτη.

Η Δημοκρατία Θα επιστρέψει στην Καθέδρα της, με την εγκαθίδρυση της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» η οποία θα είναι βασισμένη στο πανανθρώπινο Σύστημα των 33ων  Ελλάνιων Πρωτοκόλλων 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ, 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ που θα διασφαλίσουν τα Δίκαια της Ανθρωπότητας και του Πλανήτη Γαία Δήμητρα ξεκινώντας από την Ιερή Ελλάς τον Ομφαλό της Γης.

Όλα είναι έτοιμα Δομημένα και αλάνθαστα διότι βασίζονται επάνω στα Μαθηματικά της ίδιας της Δημιουργίας.

Οι Αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος, οι αποστάτες δεν ξέρουν Αριθμητική.

Το Συνταγματικό όχημα για να πάρουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το Κράτος τους στα χέρια τους και να διαχειριστούν την ζωή και το μέλλον τους είναι παρόν από το 2015 και περιμένει την συστράτευση όλων των πολιτών.

Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνελευσις του Έθνους των Ελλήνων

Η ώρα είναι τώρα.

 

Επιμέλεια Σύνταξη: Αθανασία Πεκλάρη

  

ΠΗΓΗ:   https://www.youtube.com/watch?v=adeN5DgQn7s
 https://manteiodelfoi1.blogspot.com/2023/04/%20.html

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια